Szijjártó Péterrel tárgyalt az amerikai nagykövet

POLITIKA
2023 január 30., 18:17
comments 6

„Az amerikai-magyar kapcsolatok e fontos pillanatában örömmel találkoztam Szijjártó Péter külügyminiszterrel, hogy folytassuk a megbeszélést az országaink előtt álló, közös fellépést igénylő kihívásokról, valamint partnerségünk megerősítésének lehetőségeiről” – írta közleményében David Pressmann az Egyesült Államok budapesti nagykövete.

Épp hétfőn találkozott amúgy a külügyminiszter és a nagykövet.
photo_camera Baráti tekintetek. Fotó: Janka Szitas/U.S. Embassy Budapest/Janka Szitas

A közlemény szerint a találkozó során a nagykövet és a külügyminiszter számos kétoldalú, valamint regionális prioritásról tárgyalt, beleértve az energiadiverzifikációt, Oroszország ukrajnai háborúját és NATO-szövetségesi partnerségünket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.