A kommunikációs megbízáson felül 1,1 milliárdot költhetnek sportág-népszerűsítésre az atlétikai vb szervezői

POLITIKA
2023 január 31., 05:49
comments 4

Az RTL írt arról, hogy Németh Balázs, aki az MTVA hírolvasójából lett az atlétikai világbajnokságot szervező cég vezérigazgatója, korábban annyit közölt, hogy nettó 2,1 milliárd forintos keretszerződést kötöttek a fideszes propagandakampányokat is vivő Balásy Gyula cégeivel, méghozzá a vb rendezvényszervezési és kommunikációs feladatainak első ütemére.

A csatorna azóta kiderítette, hogy októberben Németh aláírt egy másik nagyobb összegű szerződést is, ezt azonban nem említette a kérdésükre. A kommunikációs és rendezvényszervezési megbízáson túl ugyanis szerződtek Balásy cégeivel a sportág népszerűsítéséhez kapcsolódó programok rendezvényszervezésére és kommunikációjára is. Ennek a keretszerződésnek a nettó összege 1,14 milliárd forint. A beszerzést a többi állami tenderhez hasonlóan a Rogán minisztériuma alá tartozó Nemzeti Kommunikációs Hivatal bonyolította.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.