Liam Neeson szerint Conor McGregor egy „kis kobold,” aki „rossz hírét kelti Írországnak”

bulvár
február 04., 08:07
comments 10

A szúrós tekintetű akcióhős a Men's Health magazinnak elmondta, hogy utálja a UFC-t és Conor McGregor MMA-bajnokot sem bírja elviselni. A Don't Read The Comments videóban a színész rajongók kérdéseire válaszolt, és valaki arról érdeklődött, nézi-e a világ legnagyobb MMA-bajnokságát, a UFC-t. „Ki nem állhatom a UFC-t. Szerintem olyan, mint a kocsmai verekedés. Tudom, hogy azt mondják, hónapokig edzenek... Miért nem fognak inkább egy sörösüveget és verik egymást fejbe vele? Ez a UFC következő állomása. Utálom” - mondta Neeson. És ha már itt tartott, akkor a színész ír nemzettársáról, Conor McGregor UFC-bajnokról sem volt túl jó véleménnyel: „Conor McGregor, az a kis kobold rossz hírét kelti Írországnak. Tudom, hogy fitt, és ezért csodálom. De nem bírom elviselni.”


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.