Országszerte pusztított a viharos szél, még 1200 helyszínen dolgoznak a tűzoltók

baleset
2023 február 04., 17:21

Tart még a viharkárok felszámolása: még mintegy 1200 helyszínen dolgozik a katasztrófavédelem országszerte, közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel. A legtöbb esetben úttestre, épületekre, járművekre dőlt fák, leszakadt vezetékek, megbontott háztetők miatt várják a tűzoltókat. A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint szombaton

  • az V. kerületi Ferenczy István utcában egy szálló tetejéről esett le egy nagy vaslemez, ami fennakadt a lift gépházának oldalán.
  • Encsen a busztársaság telephelyén dőlt ki egy fenyőfa, amely leszakított egy vezetéket.
  • Répcelakon a katolikus templom tetejét rongálta meg a szél.
  • Sárospatakon a szél leszakította az uszoda sátrát. A polgármester tájékoztatása szerint a vendégeket időben kimenekítették.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.