Cápatámadásban meghalt egy tizenhat éves lány Ausztráliában

HAL
február 05., 11:37
comments 2

Cápatámadásban meghalt egy tizenhat éves lány a nyugat-ausztráliai Perthben, írja a Reuters. A lány valószínűleg épp a barátaival jet-skizett, amikor meglátott egy csapat delfint, és a vízbe ugrott, hogy együtt úszhasson velük.

Súlyos sérülésekkel húzták ki a vízből, a helyszínen meghalt. A hatóságok egyelőre nem tudják, milyen cápa támadhatta meg. Az utolsó halálos cápatámadás Nyugat-Ausztráliában tavalyelőtt novemberben volt, akkor egy 57 éves férfit ölt meg egy nagy fehér cápa a perthi Port Beachen. Ezen a területen több mint száz cápafaj él, de a kormányzat szerint kicsi az esélye a hasonló támadásoknak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.