Négy éve kamion törte totálkárosra az autóját, de túlélte, most a nyolcadikról zuhant le, és ezt is megúszta

baleset
2023 február 06., 18:24

„A csigával húztuk fel az anyagot a nyolcadikra, majd elvittem az egyik teraszhoz, amit le kellett volna aznap hálóznom. Hirtelen kiugrott a térdem a helyéről, aztán vissza is rándult, de olyan rosszul éreztem magam, hogy le kellett ülnöm. Próbáltam felkelni, de váratlanul elájultam és lezuhantam az állvány és a fal közötti részen, majd az ötödiken beszorultam két erkély közé” – mesélt Leszkoczki István a IX. kerületi társasház építkezésén elszenvedett balesetéről a Blikknek. A 26 éves férfi magához térve gyorsan felkapaszkodott az egyik erkélyre.

A kőműves és hidegburkoló – aki ezúttal homlokzati hőszigeteléssel foglalkozott – feje zúzódásos lett, és össze kellett varrni, három bordája eltört, légmellet kapott, most a Merényi Gusztáv Kórházban lábadozik, de hamarosan hazamehet tatabányai otthonába.

A lapnak elmondta azt is, hogy 2018-ban totálkáros lett az Opelje, miután egy másik autóval és egy kamionnal ütközött Veszprém megyében, de csak egy vállzúzódással szállt ki a kocsiból.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.