Nem volt pénze buszjegyre, és nagyon fázott, ezért ellopott egy autót, bár jogosítványa sosem volt

bűnügy
február 07., 15:32

Hétfő este 7 óra körül egy berettyóújfalui férfi hívta fel a rendőrséget, hogy a lakása előtt parkoló autóját valaki ellopta.

Az összes szolgálatban lévő járőrnek szóltak, hogy keresik a kocsit, végül a konyári körzeti megbízottak és járőrtársuk találták meg a település egy boltja előtt parkoló autót. Hamarosan elfogták a 19 éves autótolvajt is, aki nem tagadott.

A fiú a kihallgatásakor azt mondta, nem volt pénze buszjegyre, és nagyon fázott, ezért keresett egy autót, és bár jogosítványa sosem volt, ez nem zavarta. A tulajdonos pedig a kocsiban felejtette az indítókulcsot.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele megalapozott gyanúja miatt folytat le büntetőeljárást, illetve engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás is indult. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.