Szarva közt a tőgyét: kattintós címet próbált adni a kormányújság, de nem tudta, hogy a külföldi nők hol hordják a mellüket

idióta rekordok
február 07., 08:55
comments 20

Kell a kattintás a kormányzati médiabirodalom megyei lapjainak. De annyira, hogy próbálnak átállni az Origónál kifejlesztett, úgynevezett Keresztény-Nemzeti Recskabajnok stílusú, szoftpornós, kattintásvadász címadásra. A Veszprém megyei Veol most épp egy brazil nő, vagyis Neymar futballista húgának félmeztelen fotói iránt próbálta volna felkelteni az érdeklődést. De úgy tűnik, valamit félreérthettek a brazilok anatómiájával kapcsolatban, a cikk címe ugyanis az lett, hogy

Letolta a bugyit és megmutatta labdamelleit Neymar brutál dögös húga.Sokkal vadabb hely lehet ez a vármegye, mint ahogy azt a naiv fővárosból elképzelné az ember.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.