Hónapok óta a tanárok és a diákok takarítanak a gödöllői szakközépben

oktatás
2023 február 08., 18:36
comments 8

Hónapok óta a tanárok és a diákok takarítanak a gödöllői Madách Imre Technikum és Szakképző Iskolában, hangzott el az RTL Híradójában. Az iskolát korábban takarító cég december előtt mondott fel, mert kevesellte a munkáért kapott pénzt, az intézmény fenntartója pedig nem intézkedett pótlásról. A Híradónak nyilatkozó egyik tanuló elmondta, hogy

reggel és az órák után az osztálytermeket a diákok, a folyosókat pedig a tanárok takarítják. A mosdókat azonban sokszor senki.

Az RTL kereste az iskola fenntartóját, a Váci Szakképzési Centrumot, de választ egyelőre nem kaptak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.