Kilép a Mi Hazánkból a kommunisták tüntetésén orosz zászlóval pózoló politikus

belföld
2023 február 09., 09:46
comments 22

Hétfőn a kommunista Munkáspárt tüntetett békét követelve a Nyugati pályaudvar előtt. Kiderült, hogy a demonstráción orosz zászlót tartó férfi a Mi Hazánk képviselőjelöltje volt a 2022-es országgyűlési választáson, valamint két önkormányzati választáson is 2019-ben és 2020-ban.

photo_camera Az orosz zászlót demonstratívan tartó Nagy Zsolt (balra) Fotó: Bankó Gábor/444

Nagy Zsolt szerdán arról posztolt a Facebook-oldalán, hogy kilép a Mi Hazánkból. Novák Előd, a párt egyik alelnöke kérte meg erre a lépésre, mert „a balos újságírók összemossák a két radikális pártot és a szélsőséges pártok összefognak címmel megpróbálják őket lejáratni.”

Nagy a Mi Hazánkat nem akarja kellemetlen helyzetbe hozni, ezért teljesítette Novák kérését, kívülről ezután is a pártot támogatja.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.