Orbán Viktor minden nyugdíjasnak levelet küld a dupla nyugdíjról

POLITIKA
2023 február 11., 11:41

A napokban minden nyugdíjas levelet fog kapni Orbán Viktor aláírásával arról, hogy februárban dupla nyugdíj érkezik, mondta Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott az MTI-nek.

„Ebben a hónapban a 15 százalékkal megemelt nyugdíj és a 13. havi nyugdíj szintén megemelt összegben jut el az idősekhez.”

photo_camera Fotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

A KSH adatai szerint januárban a nyugdíjas fogyasztóiár-index majdnem 28 százalék volt. Vagyis egy év alatt ennyivel drágultak a nyugdíjas fogyasztói kosárban levő termékek (ez valamivel kevesebb terméket tartalmaz, mint amiből az alap inflációt számolják).

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.