Meghalt a 2018-ban egy thai barlangban rekedt focicsapat kapitánya

külföld
2023 február 15., 08:12

Egy fejsérülés miatt életét vesztette az Egyesült Királyságban a 17 éves Duangpetch Promthep, írja a BBC. A csapatkapitánya volt annak a thaiföldi focicsapatnak, akik 2018 nyarán 18 napra egy barlangba rekedtek. Végül mind a 12 fiú és az edzőjük is megmenekült.

Duangpetch Promthep tavaly év végén iratkozott be egy leicesteri futballakadémiára. A város Premier League-csapatának thaiföldi tulajdonosa van, a fiú a Zico Alapítvány segítségével nyerte el az ösztöndíjat.

A halál pontos oka tisztázatlan.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.