Azzal vádolják az egri városi cég vezetőjét, hogy vett egy kanapét közel egymillióért az irodába, de a kopott régi bútorát vitte be a helyére

POLITIKA
2023 február 16., 05:27
  • Tavaly ősszel a Fidesz javaslatára nevezték ki egy egri helyi cég élére az MSZP korábbi polgármesterjelöltjét.
  • Nem sokkal a kinevezése után a kft. rendelt egy új kanapét az irodájába több mint 900 ezer forintért.
  • Pár héttel később kiderült, hogy az irodába mégsem a friss beszerzés, hanem az ő régi, használt kanapéja került, miközben nem tudni, hová tűnt az új példány.

A 444 tudomása szerint Eger önkormányzatának vezetése egy eltűnt kanapé miatt tett büntető feljelentést ismeretlen tettes ellen, de egyértelműen a település városfejlesztési cégének vezetőjére, Nagy Istvánra célozva, a férfit meg is nevezve a feljelentésben.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.