58 év után lemond Pásztor Béla, Veresegyháza polgármestere

POLITIKA
2023 február 17., 19:11

Pásztor Béla, Veresegyház független polgármestere 58 év után lemond a tisztségéről, erősítette meg a Magyar Nemzet értesülését a Telexnek. Új ember kell a település élére, és már ki is szemelte az utódját, mondta a 84 éves Pásztor a lapnak. “Józan megfontolásból” távozik így, nem akarta, hogy egy új polgármester érkezése törést okozzon a Pest megyei város életében. Azt szeretné, ha alpolgármestere, Cserháti Ferenc venné át a stafétát.

photo_camera Fotó: Eifert János / Wikipedia

Reméli, hogy a helyiek is megismerik és megszeretik az alpolgármestert, “és talán ő is ráhúz egy ötvenest” - fogalmazott az 58 évvel magyar rekorder polgármester.

Pásztor február végével hagyja ott a polgármesteri széket, ezt a jövő keddi képviselő-testületi ülésen fogja bejelenteni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.