Legalább 18 embert találtak holtan egy teherautóban Bulgária fővárosa mellett

külföld
2023 február 17., 16:30

Szófia környékén hátrahagyott teherautóban legalább 18 embert találtak holtan pénteken. A bolgár belügyminisztérium jelenlegi információi szerint a teherautó körülbelül 40 illegális bevándorlót szállított, akik a faszállító kocsi rakománya alatt bújtak el, írja a minisztérium nyilatkozata alapján a Guardian.

photo_camera Fotó: NIKOLAY DOYCHINOV/AFP

A túlélőket kórházba szállították, közülük nyolcan kritikus állapotban voltak. A rendőrség próbálta beazonosítani a kocsi vezetőit, de azok elmenekültek, áll a nyilatkozatban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.