Holtan találták Christian Atsut törökországi otthona romjai alatt

GYÁSZ
2023 február 18., 09:39
comments 1

Christian Atsu ghánai válogatott játékost nem látták a mostanra 45 ezer áldozatot követelő török földrengés kezdete óta. Szombat reggel Hatay városában találtak rá lakása romjai alatt.

Atsu a Chelsea után a 2017-ben Premier League-be jutó Newcastle csapatában is játszott.

Klubja, a Hatayspor korábban tévesen nyilatkozta, hogy sérülésekkel kimentették a játékost, de kiderül, hogy rosszul azonosították a túlélőt.

photo_camera Fotó: MI NEWS/NurPhoto via AFP

Atsu egyébként órákkal a rengések előtt elhagyta volna a térséget, hogy a családjához utazzon Franciaországba (a kevés játéklehetőség miatt engedélyt kért a távozásra, amit a klub meg is adott neki), de miután február 5-én győztes gólt szerzett (mint utólag kiderült, ez volt az utolsó...), mégis a maradás mellett döntött - írja a Nemzeti Sport.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.