Erzsébet téri késelés: egy lány miatt szólalkozott össze a két férfi

bűnügy
2023 február 20., 09:58
comments 3

Nem tett vallomást a 18 éves K. Zsolt, aki vasárnap hajnalban megkéselt egy férfit az Erzsébet téren, írja a police.hu.

Az eddig adatok szerint két, fiatalokból álló társaság találkozott éjszaka a belvárosban. A későbbi sértett és az elkövető egy lány miatt összeszólalkozott, majd K. Zsolt egy pillangókéssel megszúrta a másik férfit, akit életveszélyes sérüléssel vittek kórházba. Az elkövető elmenekült a helyszínről.

link Forrás

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés kísérlete miatt ismeretlen elkövető ellen indított nyomozást. A tettes után hajtóvadászat indult, amelynek eredményeként még vasárnap elfogták K. Zsoltot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.