Békülni akart volt barátnőjével, akit aztán kétszer is megerőszakolt és megvert

bűnügy
2023 február 21., 07:18

Hamarosan vádat emelhetnek a 41 éves felsőlajosi férfi ellen, aki a rendőrség közleménye szerint „békülési szándékkal” hívta a lakására volt barátnőjét, akit aztán kétszer is megerőszakolt és megvert.

A rendőrséget a 37 éves nő értesítette 2022 júniusában, miután elment a férfi táborfalvi lakására, ahova a gyanúsított azért hívta, hogy kibéküljenek. A police.hu azt írja, a nő először nem akart bemenni a lakásba, de úgy fogalmaznak, hogy „a férfi addig hízelgett”, hogy meggondolta magát. A férfi közeledését a nő elutasította, ezután a férfi az ágyra lökte és megerőszakolta, majd kiabált vele és többször megütötte, ezután pedig újra megerőszakolta.

A dabasi rendőrök néhány órával később felsőlajosi lakásában elfogták, majd előállították a férfit. Kihallgatásán nem élt panasszal a gyanúsítás ellen, tettét részben beismerte. A bántalmazást nem tagadta, az erőszakot igen, és azt állította, egy nappal korábban történt közöttük szex, amit „mindketten akartak”.

A dabasi rendőrség a 41 éves férfi ellen a szexuális erőszak miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.