Putyin: Ők kezdték a háborút

külföld
2023 február 21., 09:21

Hosszú, közel kétórás, a felvételek alapján gyakran a közönséget is megviselő évértékelő beszédet tartott Vlagyimir Putyin kedden, melyben a háborúval kapcsolatban kevés új bejelentés hangzott el. Kiemelni talán leginkább azt lehetne, hogy Oroszország felfüggeszti részvételét az utolsó érvényben lévő orosz–amerikai atomfegyver megállapodásban, a 2021 elején öt évre meghosszabbított Új-START-ban, de ennek bejelentésére is 110 percet kellett várni.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.