Dolly Parton szerint Miley Cyrus el tudná játszani őt, csak nagyobb mellekre lenne szüksége hozzá

bulvár
2023 február 22., 19:40
comments 10

Ha bárkit választhatna, hogy ki játssza el egy életrajzi filmben, akkor a keresztlányát, Miley Cyrust választaná - mondta el Dolly Parton country-legenda az Insidernek. „Miley nagyszerű lenne. Magas, de az filmen nem igazán látszik - mondta Dolly. - És fel kellene szednie néhány kilót, és nagyobb melleket szerezni.”

Dolly Parton és Miley Cyrus duettezik a 2019-es Grammy-gálán
photo_camera Dolly Parton és Miley Cyrus duettezik a 2019-es Grammy-gálán Fotó: KEVIN WINTER/Getty Images via AFP

Persze akárki is játszaná, annak megfelelő énekhangja kell, hogy legyen a szerephez, de Dolly szerint Mileynak ez sem jelentene gondot. „Csak néhány oktávval feljebb kéne mennie” - mondta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.