Novák Katalin közel férkőzött Joe Bidenhez

külföld
2023 február 23., 12:22

Közös fénykép készült Novák Katalinról Joe Biden amerikai elnökkel. Novák Varsóban, a Bukaresti 9-ek csúcstalálkozóján találkozott a szintén Varsóban tartózkodó, a tanácskozásra is ellátogató Bidennel, akivel a kép bizonyossága szerint kezet is rázhatott.

link Forrás

"A béke lehető leghamarabbi elérésének fontosságát hangsúlyoztam, és azt, hogy a magyar 🇭🇺 emberek a gyors békét sürgetik" - írta Novák.

Joe Biden amúgy varsói látogatásán nem a gyors békéről, hanem arról beszélt, hogy a nyugati szövetségesek hosszú távon is készek támogatni Ukrajnát az Oroszországgal vívott háborújában. Az Egyesült Államok vezetése a háború kirobbanása óta azt mondja, hogy az ukrajnai háborúnak csak az azt kirobbantó Vlagyimir Putyin vethet véget, a béke feltételeit pedig maguk az ukránok határozhatják meg.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.