A Tiloson emlékeznek meg Vasík Jánosról jövő kedden

GYÁSZ
2023 február 24., 19:28
comments 1
photo_camera Vasík János a stúdióban.

Jövő kedden, vagyis február 28-án délután háromtól a 49 évesen meghalt remek szlovákiai magyar újságírónak, Vasík Jánosnak szentelik a Tilos Rádió “Szlovák kapcsolat” című műsorának soros adását.

A műsor készítői ezt írták róla:

“Ha ő nem lett volna, ez a műsor sem lett volna! Közel négy évig küzdött a gyilkos kórral, és rendre megnyerte a csatákat ellene. Néhány héttel ezelőtt még a jövőbeni tervekről beszélgettünk. A megnyerhetetlen háborút végül elveszítette, de mindezt hősként, aki az utolsó percig nem adta fel a küzdelmet. Jancsi elment, mi pedig itt maradtunk, fájdalommal a lelkünkben, mégis hálásan azért, hogy az élete részévé válhatunk, ő pedig az életünk részévé válhatott!”A műsorban Vasík felesége, kollégái és barátai fognak emlékezni rá.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.