Új Gyűrűk Ura-filmeket jelentett be a Warner Bros.

FILM
február 24., 12:09
comments 5

A Warner Bros. feléleszti a Gyűrűk Ura-franchise-t, több új filmet is készítenek J.R.R. Tolkien könyvei alapján - jelentette be csütörtökön David Zaslav vezérigazgató. Az első Gyűrűk Ura-trilógia közel 3 milliárd dollárt hozott világszerte, majd az utána forgatott Hobbit-trilógia is hasonló bevételt termelt.

Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége
photo_camera Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége Fotó: Photo12 via AFP

Egyelőre még nem közölték, hogy kire bíznák a projektet. Az eddigi hat film rendezője, Peter Jackson, és két legközelebbi munkatársa, Fran Walsh és Philippa Boyens azt mondták, hogy a Warner Bros. folyamatosan informálta őket a fejleményekről, és várják, hogy egyeztethessenek velük arról, milyen irányba haladjanak a filmek.

Arról, hogy Tolkien regényeinek szerteágazó univerzumából pontosan mit és mikor filmesítenének meg, még nincsenek információk. (Variety)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.