Nemi erőszak gyanújával indult nyomozás Asraf Hakimi ellen

bűnügy
2023 február 28., 08:29
Achraf Hakimi, a PSG marokkói játékosa 2023 február 4-én a Toulouse elleni meccsen a Parc des Princes stadionban
photo_camera Achraf Hakimi, a PSG marokkói játékosa 2023 február 4-én a Toulouse elleni meccsen a Parc des Princes stadionban Fotó: FRANCK FIFE/AFP

Vasárnap egy 24 éves fiatal nő bejelentést tett egy Párizs melletti kisváros, Nogent-sur-Marne rendőrkapitányságán. A nő állítása szerint erőszak áldozata lett, az elkövető Asraf Hakimi, a Paris St. Germain (PSG) marokkói válogatott játékosa.

A történtekről elsőként beszámoló Le Parisien szerint a nő eredetileg nem kívánt feljelentést tenni, az illetékes rendőrtiszt viszont az eset súlyosságára és az elkövető ismertségére tekintettel továbbította az ügyet felettesének, és az ügyészség hivatalból eljárást indított.

Az ügy jelenleg a nanterre-i ügyészség asztalán van. A nőt még nem hallgatták ki.

A Le Parisien szerint Hakimi és a nő január közepén lépett egymással kapcsolatba az Instagramon. Most szombaton, azaz február 25-én este a Fontenay-sous-Bois városából származó nő és Hakimi a játékos lakásán találkoztak Boulogne-ban. A játékos egy Ubert küldött a nőért.

Miután a helyszínre érkezett, a nő elmondása szerint a játékos erőszakoskodni kezdett vele, tiltakozása ellenére vetkőztetni próbálta, megcsókolta száján és mellein is, és akarata ellenére megujjazta. A nő végül ki tudott szabadulni a helyzetből, elrúgta magától a férfit, és SMS-ben kért segítséget egy barátjától, aki érte ment és elhozta a lakásról.

Hakimi nős, 2020-ban házasodott. Az al-Arabiya szerint az eset idején felesége és két gyereke Dubajban tartózkodtak.

A 24 éves Asraf Hakimi nagy sztárnak számít a világfutballban. A világbajnokságon negyedik helyet szerző marokkói válogatott sztárja volt, posztján - jobboldali szélsőhátvédként - a nemzetközi mezőny egyik legjobbja. A hétfő este Párizsban tartott FIFA-gálán, amin részt is vett, beválogatták az év csapatába is. (Le Parisien)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.