Jó napja van a forintnak, 375 alá is benézett

gazdaság
2023 március 01., 14:07

Szerda reggel 378 forintba került egy euró, ami további erősödést jelent a február közepén látott 380-as szinthez képest. Napközben folytatódott a javuló tendencia, és már 375 forint alatt van az árfolyam, írja a Portfolio.

Ha az összesített, havi adatokat nézzük, kiderül, hogy februárban majdnem 37 százalékkal volt gyengébb a forint 2010 júniusához, az Orbán-kormány megalakulásához képest. A román és a lengyel pénz alig 16 százalékkal gyengült, a cseh korona pedig 8 százalékkal erősödött ugyanebben az összevetésben.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.