Elhunyt Tom Sizemore

GYÁSZ
2023 március 04., 06:27

61 éves korában elhunyt Tom Sizemore amerikai színész, aki a Született július 4-én, a Szemtől Szemben, a Született Gyilkosok, a Tiszta románc és a Ryan közlegény megmentése című filmekben is legendás alakítást nyújtott.

Tom Sizemore 2003-ban egy Los Angeles-i bíróságon, ahol akkori barátnője, a "Hollywood madámjaként" elhíresült Heidi Fleiss bántalmazása miatt ítélték el.
photo_camera Tom Sizemore 2003-ban egy Los Angeles-i bíróságon, ahol akkori barátnője, a "Hollywood madámjaként" elhíresült Heidi Fleiss bántalmazása miatt ítélték el. Fotó: FRAZER HARRISON/Getty Images via AFP

Menedzsere, Charles Lago a hét elején már arról tájékoztatta az amerikai sajtót, hogy Sizemore-t már csak a gépek tartják életben, így a családján múlik a döntés, hogy életben marad-e. Most ugyanő erősítette meg közleményben a színész halálát.

"Mély szomorússággal és gyásszal jelentem, hogy Thomas Edward Sizemore színész ma álmában békésen távozott. Fivére, Paul és ikrei, Jaydan és Jagger végig mellette voltak" - írta. (Via The Guardian)