Sharon Stone szerint az Elemi Ösztön miatt veszítette el fia felügyeleti jogát

külföld
2023 március 11., 07:13

„Tudtad, hogy anyád szexfilmeket készít?” – Sharon Stone elmondása szerint ezt kérdezte az akkor négyéves fiától a bíró 2004-ben, amikor a felügyeleti jogáról tárgyaltak. Stone és akkori férje, Ron Bronstein 2000-ben fogadták örökbe fiúkat, Roant. Amikor a pár 2004-ben elvált, a bíró Bronstein-nek ítélte a felügyeleti jogot. A színésznő szerint ebben közrejátszott az Elemi Ösztönben eljátszott szerepe. Minderről a Table for Two című podcastban mesélt, amit a BBC ismertetett.

Az Elemi Ösztönt 1992-ben forgatták. Stone szerint a film és annak híres jelenete, amelyben keresztbe teszi a lábát, teljesen eltorzította a róla kialakult képet.

„Golden Globe-ra jelöltek ezért a szerepért, és amikor elmentem a díjátadóra, és kimondták a nevemet, egy csomó ember nevetett a teremben" - mondta Stone.

„Annyira megalázó volt. Úgy voltam vele, hogy van bárkinek is fogalma arról, milyen nehéz volt eljátszani azt a szerepet? Mennyire gyomorforgató és ijesztő?”

Válása és fia felügyeleti jogának elvesztése után egy klinikán kötött ki szívproblémákkal. Most azt mondja, a rajongóknak nem szabadna összekeverniük a színészeket a karaktereikkel.