Részegen érkezett a reptérre, majd eltűnt a görögországi meccsre delegált, lengyel játékvezetői stáb

görögország
2023 április 09., 12:03

A görög Szuperligában megszokott, hogy külföldi játékvezetőket hívnak a meccsekre.

Az AEK Athén és az Arisz – a rájátszás 4. fordulójában rendezendő – vasárnapi meccsére is lengyel játékvezetőket hívtak meg, de Paweł Raczkowski játékvezető Radoslav Siecka és Adam Kupsik partjelzőkkel, valamint Krzysztof Jakubik videobíróval együtt a hírek szerint részegen érkezett meg az athéni reptérre, ahol incidenst is okoztak – írta meg a görög sport24.gr.

Az sdna.gr értesülései szerint a lengyelek a repülőn sokat ittak, és elképesztő dolgokat mondtak a görög fociról, amire egy görög apa és fia reagált is, mire a bírók rájuk támadtak.

Paweł Raczkowski 2021. március 11-én.
photo_camera Paweł Raczkowski 2021. március 11-én. Fotó: Jose Breton/NurPhoto via AFP

A házigazda AEK közölte: változások várhatóak, mert a lengyel négyes nem vette fel a kapcsolatot a klubokkal és a Görög Labdarúgó-szövetséggel (EPO), eltűntként kezelik őket.

Paweł Raczkowski nemzetközi képesítésű játékvezető, ebben az idényben ő vezette a Manchester United Sheriff Tiraspol elleni idegenbeli meccsét és az AEK Larnaca és a Fenerbahce mérkőzését az Európa-ligában, emellett az Európa-konferencialigában (Sepsi OSK–Djurgarden) és a Nemzetek Ligájában, a B-ligában (Szerbia–Norvégia) egy-egy meccset vezetett. (Nemzeti Sport)