Matthew McConaughey szerint esélyes, hogy Woody Harrelson a féltestvére

bulvár
2023 április 14., 06:37

McConaughey Kelly Ripa műsorában beszélt arról, hogy ő és Woody Harrelson – akivel a True Detective-ben együtt is játszottak – azon gondolkodnak, hogy elvégeznek egy DNS-tesztet, mert azt gyanítják, féltestvérek lehetnek.

photo_camera Fotó: KEVIN WINTER/Getty Images via AFP

Mindezt arra alapozzák, hogy néhány évvel ezelőtt McConaughey anyja egy közös nyaraláson közölte, „közelről ismerte” Harrelson apját. McConaughey elmondása szerint anyja csak annyit mondott Woody Harrelsonnak, hogy „ismertem az apádat”, de elmondása szerint az az „ismertem” úgy hangzott, hogy abból mindenki tudta, mit jelentett ez valójában.

Azt mondta, Harrelsonnal ezután „matekoztak” kicsit, és kiderült, hogy Harrelson apja épp akkor volt szabadlábon – korábban fegyveres rablásért majd gyilkosságért ítélték el –, amikor McConaughey szülei váltak. Ezen kívül találtak számlákat is, amik alapján még gyanúsabb, hogy szüleik többször is találkozhattak.

McConaughey azt mondta, ő egyelőre nem meri elvégezni a DNS-tesztet mert attól tart, hogy kiderül, nem az az apja, akiről eddig azt hitte, hogy az apja. (Guardian)