Betrappolt egy szarvas egy ausztrál család házába, két órán át ramazurizott, míg a gyerekek az emeleten várták a felmentő sereget

ÁLLAT
2023 április 21., 08:44

A Melbourne külvárosában élő Alexander Hill túlvolt épp egy munkamegbeszélésen, visszakapcsolta a telefonját, és azt látta, hogy rengeteg nem fogadott hívása van, illetve hogy érkezett egy sms-e ezzel a szöveggel:„Egy szarvas van a házban, minden csupa vér”. Felhívta a szomszédait, akik megerősítették, hogy az állat bejutott a háza földszintjére, és többen hívták a rendőrséget.

„Meglátta a tükörképét az ablaküvegben, és azt hitte, hogy egy másik szarvas van az ő territóriumán” - mondta Hill. „Áttört az üvegen, a függöny leesett, szóval hirtelen csapdába esett.”

A férfi elmondta, mint kiderült, nem minden erdésznél van nyugtatólövedék, így két órán át várakoztak, hogy jöjjön egy másik, akinél van. Csak épp ezalatt a két óra alatt a gyerekei végig az emeleten várták a felmentő sereget.

Hill azt mondta, a kezdeti sokk után a gyerekek egész jól kezelték a helyzetet. Végül nem volt szükség a nyugtatólövedékre, ugyanis a szarvas - amint kinyitották neki az ajtót - magától távozott a közeli park irányába.

link Forrás


(ABC)