Új barátnőjével közös képet posztolt Varga Judit válófélben lévő férje

bulvár
2023 április 21., 05:56

Március elején jelentette be előbb nyilvános, majd később privátra állított Facebook-posztjában Magyar Péter, hogy 15 év házasság után elválik feleségétől, Varga Judit igazságügyi minisztertől. A párnak három közös gyereke született.

„Az utóbbi két hónapban egyértelművé vált, hogy a közös utunk Judittal véget ért. A jövőben minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy ugyan külön, mégis közösen minden szeretetet megadjunk a három csodálatos fiunknak" – írta akkor Magyar Péter. Később Varga Judit is megerősítette, hogy válófélben vannak.

Varga Judit igazságügyi miniszter férje társaságában az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) zárómiséjén a Hõsök terén 2021. szeptember 12-én.
photo_camera Varga Judit igazságügyi miniszter férje társaságában az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) zárómiséjén a Hõsök terén 2021. szeptember 12-én. Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

A Blikk most arról ír, a férfi új barátnőjével közös képet posztolt, amin a páros összebújik. A Prágában készült fotóhoz azt írta: „Amikor egy ajtó bezárul, a Jóisten kinyit egy ablakot. Itt van az a lány, aki tudja...".

A privát poszt végére még egy piros szívecskét is tett.