„Mit képzelsz magadról? Tűnj innen!” – felkérdezte, aztán öltözőbe zavarta engedetlen játékosát Dárdai Pál

németország
2023 április 23., 14:53
Dárdai Pál a Hertha-Bremen Bundesliga-meccsen 2023. április 22-én
photo_camera Dárdai Pál a Hertha-Bremen Bundesliga-meccsen 2023 április 22-én Fotó: Soeren Stache/dpa via AFP

4-2-es vereséget szenvedett szombaton a Hertha Berlin csapata a Werder Bremen ellen Berlinben. Másnap az edző Dárdai Pál káromkodva zavarta az öltözőbe egyik játékosát – írja a Bild.

A fővárosi csapat élére múlt héten nevezték ki Dárdai Pált, aki nem először kapja feladatául, hogy megmentse a kiesés ellen küzdő együttest.

A meccs csúnyábban alakult, mint azt az eredmény mutatja: a vendégek 4-0-ra is vezettek a 63. percben, innen a Herthának csak szépítésre futotta.

A tabellán ezzel a csapat maradt utolsó: 22 pontja van, 3 pontra lemaradva az osztályozós helyen álló, 16. Vfb Stuttgart mögött.

Vasárnap délután Dárdai már edzést vezényelt a csapatnak. A német lap szerint az edző a kezdőkörben beszélt a játékosaihoz, majd az egyiknek, a 26 éves Ivan Sunjicnak odaszólt:

„Mit képzelsz magadról? Tünés, szevasz, baszd meg!”

A 26 éves játékos, aki a Birmingham kölcsönjátékosa egyébként, ezután egyedül lejött az edzőpályáról. A Bild hiába kérdezte mi történt, nem válaszolt. A lap szerint a játékos engedetlenül és fegyelmezetlenül viselkedett. Sunjic egyébként nem kapott helyet a Bremen elleni keretben. (Bild)