Bam Margera a Jackassből feladta magát a rendőrségen

külföld
2023 április 28., 04:50

Az MTV kétezres évek elején futó, Jackass című megboldogult műsorának egyik szereplője, Bam Margera feladta magát a pennsylvaniai rendőrségen, miután elfogatóparancsot adtak ki vele szemben azok után, hogy „fizikai összetűzésbe” keveredett a testvérével.

photo_camera Bam Margera Fotó: JOE KLAMAR/AFP

Margerát azóta már szabadon is engedték egy 50 ezer dolláros óvadék ellenében. A BBC azt írja, a vád testi sértés, zaklatás és fenyegetés. Margera ártatlannak vallotta magát.

A rendőrség szerint Margera egyébként az erdőbe menekült, amikor kiérkeztek a hatóságok ahhoz a pennsylvaniai családi házhoz, ahova egy „családi zavargás” miatt hívták ki őket. Bam Margera zenész testvére, Jesse Margera azt mondta a rendőröknek, hogy testvére verni kezdte őt és arcon is ütötte, majd a hálószoba ajtaját rúgta és ütötte, végül pedig egy fenyegető üzenetet hagyott, amiben figyelmeztette őt, hogy ne hívja a rendőrséget. Úgy tudni, Bam Margera azzal fenyegetőzött, hogy megöli testvérét és a házban tartózkodókat.

Bam Margera, aki korábban profi gördeszkázó volt, majd azzal lett ismert, hogy egy tévéműsorban társaival halomra verték egymást és saját magukat, május 25-én áll majd bíróság elé egy előzetes meghallgatás erejéig. (BBC)