81 évesen Martha Stewart lett a Sports Illustrated legidősebb fürdőruhás címlaplánya

szórakozás
2023 május 16., 07:32

Bemutatták a Sports Illustrated eddigi legidősebb címlapmodelljét, Martha Stewart 81 évesen állt modellt amerikai magazin éves fürdőruhás kiadásához, írja a Guardian. Az üzletasszony egyike a négy címlapmodellnek az idei számban, a többi modell Megan Fox színésznő, Brooks Nader modell és Kim Petras zenész volt.

„Amikor meghallottam, hogy én leszek a Sports Illustrated Swimsuit címlapján, azt gondoltam: Ó, hát ez elég jó. Azt hiszem, én leszek a legidősebb ember, aki valaha a Sports Illustrated címlapján szerepelt” – mondta Stewart egy interjúban. A fotózás a Dominikai Köztársaságban volt januárban. Stewart a legidősebb nő, aki valaha szerepelt a Sports Illustrated fürdőruhás számában, megelőzve Elon Musk édesanyját, Maye Muskot, aki 2022-ben, 74 évesen állt modellt.

„Mindig is az volt a mottóm: »ha már nem változol, akkor végeztél«, ezért úgy gondoltam, miért ne állnék készen erre az életre szóló lehetőségre?” – írta Stewart az Instagramon. „Remélem, ez a címlap arra inspirál, hogy új dolgokat próbálj ki, függetlenül attól, hogy az életed melyik szakaszában vagy”.

Stewart az 1980-as években vált híressé, amikor szakácsként elért sikerei után szakácskönyveket kezdett írni és a televízióban is szerepelt. Azóta Stewart 99 könyvet írt, több főzőműsor házigazdája volt, saját életmódmagazint indított, és saját ruha-, főző- és háztartási termékcsaládot adott ki.