Külön hírblokkban elemezte a közmédia, mit üzenhetett nekik Hadházy fia a középső ujjával

POLITIKA
2023 május 21., 16:45

Az M1 stábja a pénteki diáktüntetésen belebotlott Hadházy Ákosba, aki szerint Császár Attila riporter ekkor azt mondta neki: utálja, amit csinál. A Hadházy által közzétett felvételen már csak azt látni, ahogy arról kérdezgeti a képviselőt, mikor járt utoljára a Parlamentben. Hadházy pedig arról érdeklődött, mikor hívják már be végre egy élő műsorba. Egy ponton Császár Hadházy 19 éves fiára mutat, azt állítva, hogy az meg akarta ütni. Az M1-es híradóból aztán kiderült, hogy a fiú csak a középső ujját mutatta oda az apjával vitatkozó a közmédiásoknak.

Császár valamiért azt kérte, hogy a fiú mutasson be neki még egyszer, de amikor ezt megtagadta, vita alakult ki köztük, amit a közmédia riportere úgy dekódolt, hogy a kamasz meg akarja verni. Az eseménysor még a vasárnapi híradóban egy külön hírblokkot kapott:

link Forrás

Üzenem az érzékeny lelkének, hogy ez talán helytelen, de nagyon is érthető reakció volt. A nemzetközi jelzés nagyon visszafogott volt ahhoz képest a keserűséghez képest, amit érez amiatt a sok mocskos és aljas hazugság miatt, amit az apjáról terjesztettek az elmúlt években” - írta Hadházy a beintésről.

A közmédia a pénteki megmozdulást erőszakos baloldali akcióként mutatta be.

link Forrás