K**rváva nem vagyok beb****va: Handrás influenszer agya leolvadt a berregő fűkaszától, a többi élőzéstörténelem

INTERNET
2023 május 24., 05:22

A magyar internet nagy öregjeinek egyike, a blogger-vlogger-influenszer-youtuber-tiktokker Handrás, vagyis Horváth András ismert kedvelője az elektromos autóknak, de a fűkaszákat a jelek szerint sokkal kevésbé szereti.

Annyira nem, hogy TikTok live-ban kezdett arról tombolni, hogy a szomszéd délután hatkor volt képes beindítani a motoros fűkaszáját, és hétkor még használni meri. A felvétel nem a budapesti ötödik kerületben, hanem Csobánkán, a hegyek között készült, Handrást mégis mérhetetlenül felbosszantotta a fűkasza. De annyira, hogy spontán lenyomta a Belga legjobb káromkodós-ocsmánykodós számait:

@handras kiakad, mert vidéken megy a fűkasza. Sajnos a napelemek és a tesla után nem maradt pénz hangszigetelt nyílászáókra :(( poor boy
by u/Summer_jam in talk_hunfluencers

De ez csak az előjáték volt. Az egyik kommentelője a jelek szerint megkockáztatta a klasszikus tippet, miszerint Handrás részegen óbégat. Na ezt nem kellett volna! Vagyis csak ez kellett, mert az ismert vlogger erre bemutatót tartott abból, hogy mit is jelent az igazi, telivér, szívből jövő kommentelőelemzés:

link Forrás

Handrást annyira felzaklatta az eset, hogy egy későbbi TikTok-videóban, elvileg már lehiggadva, elektromos láncfűrészt ígért az első csobánkainak, aki "elhozza neki a használatban lévő motoros fűrészét".

A berregő láncfűrésszel érkező szomszéd képe a sztori ígéretes folytatását vetíti előre, az viszont nem derült ki, hogyan lett a fűkaszából motoros fűrész.