Megtámadták egy budapesti plázában a kormánymédiában rommá szexualizált énekesnőt

bűnügy
2023 június 01., 09:43

Opitz Barbarát – akit a MediaWorks alá tartozó lapok előszeretettel szexualizálnak – és a VV Gregként ismert Einwiller Gregort megtámadta a Westendben egy hatfős társaság – írja a Bors. A lap információi szerint az énekesnő haját megtépték, körme pedig annyira felszakadt, hogy orvosi ellátásra szorult. Végül csak a biztonságiak kíséretében tudtak kimenekülni a plázából.

A lapnak egy szemtanú azt mondta, az énekesnővel és barátjával egy „hatfős, roma fiatalokból álló csapat” kezdett kötekedni. „Ahogy hallottam, a külsejébe kötöttek bele, azt szajkózták, hogy nem úgy néz ki a videóin, mint az életben” – mondta a szemtanú, aki szerint, miután az énekesnő és a barátja nem reagált a beszólásokra, az egyik lány megragadta az énekesnő haját, és a fejét hátra rántotta. Aztán „egyre jobban eldurvult a helyzet, mert a fiatalok elkezdtek fenyegetőzni, hogy nem jutnak ki élve a központból, és elkezdték őket köpködni is”.

A szemtanú hozzátette, hogy a végére egyre többen gyűltek össze bámulni a támadást, de „senki nem avatkozott a szituációba”.