A ketrecharcos Conor McGregort szexuális zaklatással vádolják

nők elleni erőszak
2023 június 16., 05:18

A világ legismertebb ketrecharcosát, Conor McGregort azzal vádolják, hogy szexuálisan zaklatott egy nőt egy NBA kosárlabdameccs után Miamiban.

A vádakat felvázoló jogi levél, amelyet McGregornak küldtek és ami a BBC birtokába jutott azt állítja, hogy a támadás a Kaseya Center egyik mosdójában történt.

A megtámadott nő ügyvédjének elmondása szerint ügyfele június 9-én az NBA döntőjének mérkőzését nézte mielőtt az incidens történt. A nő állítása szerint a biztonsági őrök kényszerítették be a férfi mosdóba, ahol McGregor erőszakosan szexuálisan zaklatta. A nőnek sikerült elmenekülnie, de a táskája a mosdóban maradt, amit úgy kapott vissza, hogy könyörgött a biztonsági őröknek. Az ügyvéd elmondása szerint az incidens egy részéről videófelvétel is van.

McGregor ügyvédje tagadta a vádakat. A rendőrség nyomozást indított a sztár ellen, miközben az NBA is vizsgálatot folytat.

Nemrég számoltunk be arról, hogy eredetileg csak a show kedvéért ütötte meg kétszer is Conor McGregor a kosárlabdacsapat kabaláját a Miami Heat-Denver Nuggets NBA-mérkőzésen, de olyan hitelesre sikerült az ütés, hogy a jelmezt viselő férfi tényleg megsérült, és kórházba kellett szállítani. (BBC)