Szélhámosoknak nevezte Harry herceget és feleségét a Spotify egyik vezetője

külföld
2023 június 19., 07:51

Bill Simmons, a Spotify podcast-innovációért és monetizációért felelős vezetője „szélhámosoknak” nevezte Harry Herceget és Meghan Markle-t azután, hogy a hercegi pár húszmillió dolláros szerződése a céggel idő előtt véget ért. A pár 2020-ban kötött szerződést a Spotify-jal egy saját podcastra.

Az Archetypes című műsornak Meghan volt a házigazdája, és olyan barátokkal és hírességekkel folytatott beszélgetéseket, mint Serena Williams, Mariah Carey és Trevor Noah. Számos piacon a Spotify podcast-listájának élén szerepelt, végül mindössze 12 epizód készült belőle.

Múlt héten a Spotify és az Archewell Audio közös közleményt adott ki, amelyben azt írták, „kölcsönösen megegyeztek abban, hogy elválnak útjaik, és büszkék a közösen készített sorozatra". A Spotifyhoz közeli források azonban azt mondták, hogy a királyi pár nem teljesítette a szerződést, mivel csak egy 12 epizódos sorozatot készítettek - számolt be a Wall Street Journal.

Bill Simmons most a saját műsorában beszélt az esetről. „Kibaszott szélhámosok – ezen a címen kellett volna podcastot indítani nekik. Egyszer majd leiszom magam és elmesélem, milyen zoom hívásom volt Harryvel. Basszák meg! Szélhámosok!” – monda.

(Guardian)