Tóth Gabi üzenete azoknak, akik „mindent elkövetnek”, hogy „elássák” őt: Maradok! Vagyok! Leszek!

normalitás
2023 június 20., 07:08

„Maradok! Vagyok! Leszek! Zenélek! Ezt azoknak üzenem, akik mindent elkövetnek, hogy »elássanak«. A zene mindent átszakít, megtisztít, felemel! Kicsik és hangosak, kik a neten csaholnak! Normális emberek nem foglalkoznak az ilyen idióta cikkekkel, kommentekkel…” – írta Instagram-sztorijában Tóth Gabi, aki ezek szerint nem tartja magát normális embernek, de hogy pontosan milyen „idióta cikkek és kommentek” miatt jutott odáig a Fidesz most már hivatalosan is kedvenc énekesnője, hogy ismét kifakadjon, nem derült ki.

photo_camera Fotó: Kocsis Máté/Facebook

Az viszont kiderült a további instasztorikból, hogy: „ezek a hullámok csak erősebbé tesznek, mert tudom, hogy a céljuk a lejáratás, hogy eltüntessenek, hiteltelenítsenek”. Ezt azzal folytatta, hogy ő énekel és zenél tovább, mert Isten ezt az utat szánta neki, ő pedig úgy fogalmazott, igyekszik „méltósággal viselni ezeket az időszakokat”.

Tóth Gabi azt írta, szerinte azok, akik „mindent bevetnek, hogy lejárassák”, „átlépték már a normalitás határát”, és reméli, hogy „ez mindenkinek feltűnik”. Végül azt is megmagyarázta, hogy szerinte miért nem állnak ki mellette „a szakmai társak”. Mert „senki sem szeretne balhéba keveredni, mindenki félti a saját szakmai életét”. Az nem derült ki, hogy kitől vagy mitől.