A szezon veszekedése: egy órán át bútorokat dobáltak ki a világhírű Las Vegas-i szálló 21. emeletéről, aztán jöttek a rohamrendőrök

bűnügy
2023 július 12., 13:53

“Házastársi veszekedéshez” riasztották kedden reggel a Las Vegas-i rendőröket a világ egyik leghíresebb kaszinóhoteljéhez, a jó pár film helyszínéül szolgáló Caesar’s Palace-hez. A helyszínen kiderült, hogy több vendég is hangosan veszekedést is halott egy 21. emeleti szobából, ahová egy férfi szemtanúk szerint beráncigált egy nőt.

A rendőrök kopogására a férfi közölte, hogy fegyver van nála és túszul ejtette a nőt. Ezután hosszú idő telt el azzal, hogy tárgyalni próbáltak a férfivel, aki a hírek szerint folyamatosan őrjöngött, majd kisebb-nagyobb tárgyakat, köztük komplett bútorokat kezdett kidobálni az ablakon, vagyis a kitört külső üvegfalon keresztül.

link Forrás

A járókelők döbbenten figyelték a több mint 50 méter magasból lezuhanó tárgyakat, amik nem az utcára, hanem az épület medencés teraszára zuhantak, ahonnan azonnal elmenekültek a fürdőzők.

A rendőrség végül behatolt a szobába és letartóztatta a férfit, akinél a hírek szerint nem találtak fegyvert.

Az ijedtség kezdetben azért volt olyan nagy, mert egy lövöldöző 2017-ben errefelé, a Strip nevű Las Vegas-i főutcán, egy hotel ablakából 58 embert lőtt agyon, végrehajtva ezzel minden idők legtöbb áldozattal járó amerikai lövöldözését.