Unod a fóliázott könyveket? Itt vannak a becsomagolt társasok!

belföld
2023 július 18., 09:19

Az amúgy is tikkasztó nyári hőségben izzadhatnak az LMBTQ-tematikájú ifjúsági regények is, miután a gyermekvédelminek nevezett törvény értelmében befóliázzák őket.

Olvasónk pedig már egy új műfajjal is találkozott: a nem csupán befóliázott, de egyenesen BECSOMAGOLT társasjátékkal! A kép tanúsága szerint a Páros Játszma - Ismerkedj okosan kapott nem túl diszkrét borítást, és figyelmeztetést:

Becsomagolt társasjáték
photo_camera
Fotó: Olvasónk

Pedig nem tűnik túl ártalmasnak: a leírás szerint „beszélgetős, komolyabb kérdéseket is tartalmazó játék egy nyugodt kellemes estéhez”, bár igaz, hogy rajta van a 18-as karika.

Olvasónk szerint az ilyen pikáns játékoknak van amúgy egy külön polcuk a budapesti játékboltban, ahol észlelte a jelenséget."De csak ez volt becsomagolva" - írta.Ami már csak azért is érdekes, mert a mellette lévő Buliszerviz például kevéssé komoly kérdésekkel ígér felhőtlen szórakozást, csak néhány a feladatokból:

  • Kérj két sört három idegen nyelven!
  • Imitálj a hónaljaddal fingást!
  • Induljon az öltánc!

A Buliszervíz mégis megúszta a csomagolást, bár fóliaborítás ezen is van - de ez társasok esetében nem meglepő, ki szeretné, ha szétszóródnának az aprócska darabok?

És akkor a szintén 18+ besorolású Hátsó gondolatokról, vagy a Hancúr párbajról, és a többi ivásra vagy huncutkodásra buzdító társasjátékról még nem is beszéltünk.