Anyja szerint az Eufória 25 éves színésze nem akart öngyilkos lenni

külföld
2023 augusztus 06., 15:08

Angus Cloud július 31-én halt meg valószínűleg túladagolásban, bár a halál okát egyelőre nem közölték hivatalosan, de az Eufória színészének anyja azzal hívta fel a 911-es segélyhívó vonalat, hogy a fia eszméletlen és valószínűleg túladagolta magát.

A színész anyja most részletesen beszámolt Cloud utolsó napjáról, Facebook-posztjában azt írta fiáról, „nem akart véget vetni az életének”. Bejegyzése szerint Angus Cloud bár gyászolta a nem sokkal korábban meghalt apját, de az utolsó napja „örömteli” volt, és „átrendezte a szobáját, mert szeretett volna még otthon maradni egy darabig”, illetve állítólag arról is beszélt, hogy szeretne segíteni testvéreinek a tanulásban, anyjának pedig „érzelmileg és anyagilag”.

„Nem akart véget vetni az életének. Amikor este jó éjt kívántunk egymásnak és megöleltük egymást, elmondtuk, mennyire szeretjük egymást, ő pedig azt mondta, reggel találkozunk. Nem tudom, hogy ezután bevett-e valamit. Csak azt tudom, hogy a fejét az íróasztalára hajtotta, ahol művészeti projekteken dolgozott, elaludt, és nem ébredt fel. Lehet, hogy kiderül, hogy véletlenül túladagolta magát, de az teljesen világos, hogy nem akarta itt hagyni ezt a világot.”

Bejegyzését végül azzal zárta, hogy bár „a közösségi médiában megjelent posztok azt sugallták, hogy a halála szándékos volt”, szeretné, ha mindenki tudná, hogy „ez nem így van”. (CNN)