Egy spanyol Youtube-séf feldarabolt egy kolumbiai sebészt Thaiföldön

bűnügy
2023 augusztus 08., 17:59

Egy Spanyolországban népszerű színész házaspár, Rodolfo Sancho és Silvia Bronchalo fiát azzal vádolják, hogy Ko Phangan thaiföldi üdülőszigeten feldarabolt egy kolumbiai férfit.

A helyi rendőrség közlése szerint a 29 éves Daniel Sancho Bronchalo előre megfontolt szándékkal meggyilkolta, majd a bűncselekmény elfedése céljából feldarabolta Edwin Arrieta Arteaga 44 éves kolumbiai sebészt, akinek műanyag zacskókba csomagolt testrészeit egy szeméttelepen és a tengerben rejtette el.

Miután az emberi maradványokat megtalálták, a séfként dolgozó és saját YouTube-csatornát működtető spanyol férfi maga jelentkezett a rendőrségen, hogy bejelentse Arteaga eltűnését, de végül bevallotta, hogy megölte a férfit.

link Forrás

Rendőrségi forrásokra hivatkozó thaiföldi médiajelentések szerint Sancho, aki üdülni ment a Szamuj-szigetekhez tartozó, a full moon party bölcsőjeként ismert turistaparadicsomba, azt vallotta a rendőröknek, hogy romantikus kapcsolat fűzte őket egymáshoz, ő szakítani akart, de az áldozat ezt nem volt hajlandó elfogadni.

Egy biztonsági kamera által készített felvételen együtt látható a két férfi egy motoron.

A tettes vasárnap hét olyan helyszínt mutatott meg a rendőrségnek, ahol részeket rejtett el a feldarabolt holttestből.

A gyilkos apja, Rodolfo Sancho közkedvelt színész Spanyolországban, ő a főszereplője az El Ministerio del Tiempo (Időminisztérium) című népszerű fantasysorozatnak. (MTI)