Simán jók lettünk volna az X-re, ha nincs az első félidőben az a három nagy hiba

futball
2023 augusztus 17., 14:45

Már rúgják a bőrt Megye II-es bajnokságokban, és van is mire odafigyelni: a Szügy SE 10-el tömte ki a Nógrád megyei másodosztályba frissen feljutott Nagylóc csapatát a héten, és bár tényleg szügyig gázoltak a gólokban a hazaiak, jegyezzük meg, hogy a vendégek a 32. percig tartották a 0-0-t.

A vége 10-0 lett, két mesterhármassal. A vendégek játékos-edzője, Oláh Roland szerencsére nem csüggedt az eredmény miatt:

„Csapatunk megalakulása óta megkaptuk az első nagy pofont. Úgy gondoljuk, kellett ez a nagy verés, hogy kicsit másképp álljunk a következő mérkőzésekhez! Amúgy nem mondanám, hogy jó csapat a Szügy, azt hittem, jobb! Simán jók lettünk volna az X-re, ha nincs az első félidőben az a három nagy hiba...”

Oláh maga a 67. percig volt pályán, 0-4-nél lecserélte magát, utána estek igazán szét a vendégek, 23 perc alatt hatot gurítottak neki.

A hazaiak edzője, Koplányi Örs is jót mondott: „...további sok sikert a Nagylócnak. Az eredményeket elnézve, ismét «színvonalas» bajnokság elé nézünk. Egy-két csapat biztos vissza fog lépni.”

A legjobb meccs utáni nyilatkozatokat gyűjtő semmiből kaptunk gólt sorozatunk itt követhető. (nogradifutball.hu)

Kiemelt videóink