Gyerekek a tűző napon, papok az árnyas sátorban: így mutatta be Kaposvár országgyűlési képviselője az új egyházi bölcsőde terveit

POLITIKA
2023 augusztus 20., 11:37

Augusztus 11-én tartalmas képgalériát tett közzé Facebook-oldalán Gelencsér Attila, Kaposvár és a Zselic országgyűlési képviselője, az Országgyűlés jegyzője.

Mint hírül adta, letették az alapkövét a Kaposvári Egyházközösség épülő bölcsődéjének. Emígy:

Az alapkőletétel napján a képek tanúsága szerint jóformán felhőtlen volt az ég. A tűző nap ellen az ünnepélyes pillanat alkalmából megjelent egyházközösségi prominensek szerencsére behúzódhattak az árnyas sátorba, ám az ünneplőben kivezényelt gyerekeknek már nem volt ekkora mázlijuk.

photo_camera Ez egy igen-igen kemény, kemény világ.
Forrás: Gelencsér Attila/Facebook

A legjobb, hogy a képeken is látszik: a sátorban bőven elférnének még a gyerekek is, valamiért nekik mégis a szélen helyezték el a padot. Persze, a másik oldalon sem volt rózsás a helyzet, az egyházi személyeknek meg az nem jutott, álldogálásra voltak kárhoztatva.

Aznap egyébként a maximum hőmérséklet 25 fok körül alakult Kaposvár környékén, úgyhogy senki sem mondhatja, hogy hőségriadó idején napoztatták túl a gyerekeket a jeles esemény alkalmából.

Az esetet az ARC szúrta ki.