Részeg exfideszes képviselő mezítláb a színpadon: „Követtem el bűnöket. Faszom tudja, hányat?! Kurva sokat!”

belföld
2023 augusztus 27., 17:10

Úgy látszik, a közelgő önkormányzati választások legizgalmasabb helyszíne ezúttal is Győr lesz, és az izgalmakat most sem az ellenzék, hanem ugyanúgy Borkai Zsolt és köre szolgáltatja, ahogy azt tették 2019-ben is.

A mostani főszereplőnk Borkai legújabb szövetségese, a múlt hétig még Fidesz-tag Hajtó Péter. A közgyűlési képviselő neve februárban került elő, amikor jelölte Borkai Zsoltot a város díszpolgárának. Ezúttal a szereplést is vállalta, és nem állítunk sokat, ha azt mondjuk: emlékezetes alakítást nyújtott.

Történt, hogy Győrben nemcsak egy esti programmal, hanem háromnapos programsorozattal ünnepelték augusztus 20-át, mindenféle koncerttel, táncshow-val. Ennek a programnak évek óta Hajtó az egyik szervezője. Így a programsorozat végén felment a színpadra, hogy mondjon egy búcsúbeszédet.

Igen ám, de ekkor csatak részeg volt. Ahogy a Blikk videójából is kiderül, mezítláb, rövidnadrágban szólt képviselőként a győriekhez, és mindenféle nagyivű fejtegetésbe kezdett.

Hajtó nem az agresszív ittas típus, hanem a cukiféle, ugyanis így kezdte: „Nagyon szeretlek titeket!” A folytatásban elmondta, hogy szerinte nagy harcokat kell megvívni, hamarosan pedig ki is derült, hogy miről beszél. „24 júniusában adjatok nekem bizalmat!” – kérte a jelenlévőket, elsősorban az ő körzetébe tartozókat.

„Őszinte leszek veletek. Én fideszes színekben jutottam idáig, de most kiléptem pár hete. Holnapután találkozom a miniszterelnök úr édesapjával. Tehát a szívem a helyén van, de ez a városvezetés nem.”A továbbiakban az is kiderül, hogy ő ezzel a borgőzös kampányszöveggel Borkai Zsoltnak kampányol: „Gyertek velünk és bízzatok bennünk. Borkai Zsolt és én, meg mindenki, aki velünk van, az újra magasba fogja emelni Győrt.”

Már-már maffiatörténetbe illő részletek is kiderültek a színpadi produkcióból, amikor a következőt mondta Hajtó: „Azt mondta nekem tegnap a Dézsi: »Meg foglak semmisíteni!« Azt mondtam: »Csináld! Az ingerküszöbömet nem éred el.« Tudod, miért? Mert ti húzzátok az X-et.”

Hajtó legnagyobb húzása még csak ezután jött. Mint minden részeg, akkor kezdett bele mondandójának legerősebb részébe, amikor valaki felment a színpadra, hogy figyelmeztesse, ezt talán nem kéne.

„Én nem mondom, hogy feddhetetlen a múltam. Követtem el bűnöket. Faszom tudja, hányat?! Kurva sokat! De srácok, az elmúlt négy évben dolgoztam Győrért, és nem arra esküdtem, ami most van. Én jobb Győrt akarok.”

Mindez a Blikk videóján megtekinthető:

link Forrás

Szintén a Blikktől megkaptuk a produkció végét, amikor már a következő fellépő tényleg megpróbálta lekeverni a részeg Hajtót. Ebből kiderül, hogy ezekkel a szavakkal zárta produkcióját a képviselő: Basszák az anyjukat, mert nekünk van igazunk, és Győr újra jó hely lesz!

link Forrás

Hajtót Dézsi Csaba András fideszes polgármester néhány hete kizárta a Fidesz-frakcióból azután, hogy Borkai Zsolt bejelentette, újra indul a polgármesteri székért. A pártból Hajtó ezek szerint maga lépett ki.