18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Felgyújtotta magát egy nő Pécsen

belföld
2023 szeptember 04., 09:17

Vasárnap kora este felgyújtotta magát egy nő Pécsen a Kodály Központ mögötti parkolónál – írja a Bama.hu. Az áldozathoz tűzoltók, rendőrök és két mentő is érkezett. A lap úgy tudja, hogy gyerekek, vagy középiskolás diákok a kabátjukkal próbálták először a lángokat elfojtani, majd a Kodály Központ dolgozói poroltóval igyekeztek rajta segíteni. Végül nekik sikerülhetett eloltani a tüzet, de a nőnek a ruhája nagyon megégett, súlyos sérüléseket szenvedhetett.

Beszámolók szerint a nő magabiztosan érkezett a közeli áruház felől, a hátsó úthoz, ahol vélhetően gyúlékony anyagot locsolt magára, azt gyújtotta meg, majd percekig égett. Az áldozat koráról és indítékáról egyelőre nem tudni semmit. A Bama.hu megkérdezte az esetről a helyi rendőrséget, akik ezt válaszolták:

„Tájékoztatjuk, hogy az Ön által kérdezett eset körülményeit a Pécsi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, amelynek részleteiről jogszabály engedélyének hiányában további tájékoztatást nem áll módunkban adni.”

Ha öngyilkossági gondolatai vannak vagy aggódik valakiért, a nap 24 órájában hívhatja az ingyenes, anonim lelki első