„30 éve járunk össze” – mondta Schmidt Mária arról, hogy miért a lánya villájában nyaralt Orbán Viktor

POLITIKA
2023 szeptember 09., 10:08

„Meglátogatott minket. Vendégségben volt nálunk. 30 éve járunk össze” – mondta a 444 kérdésére Schmidt Mária a kötcsei piknik helyszínén arról, hogy Orbán Viktor az LMP-s Ungár Péter nővérének, egyben Schmidt lányának a tulajdonában lévő adriai villában nyaralt.

photo_camera Schmidt Mária Kötcsén Fotó: Németh Dániel/444

A Gulyáságyú Média pénteken egy felvételt – ami augusztus 11-én dél körül készült a horvátországi Abbáziában – jelentetett meg, amin a törölközős Orbán Viktor kisétál a tengerből. A miniszterelnök strandolás után az Ungár Anna kizárólagos tulajdonában álló villába ment vissza.

link Forrás

„El kell mondanom, hogy szerintem úgy helyes, ha a miniszterelnök nyaralni megy, akkor kivesz egy szép szállodai szobát és kifizeti” – írta az oldalán a történtekről Ungár Péter.

Szombaton tartják az idei kötcsei találkozót, ahol a fideszesek és a párthoz közel álló értelmiségiek az őszi politikai szezon nyitásaként összegyűlnek a Dobozy-kúria kertjében, hogy meghallgassák Orbán Viktor eligazítását. Ilyenkor mindenki felvonul, aki a rendszernek fontos vagy annak érzi magát. Az idei találkozó mottója: „ahol a haza, ott a szabadság”.