Fájóan hiányzik a parkoló Kern András kedvenc kávézója elől

bulvár
2023 szeptember 09., 08:24

Tilosban parkolt Kern András színész Budapesten, a Frankel Leó út és a Margit körút sarkán, írja a Blikk. A színész egyszerűen felhajtott a járdára a zebránál és megállt az ott található pékséggel – ami az egyik kedvence lehet – szemközt. Nem először fordult ez elő, már 2 éve is volt hasonló esete.

Mindenki nézte, mi történik, sokan mosolyogva csóválták a fejüket, amikor felismerték a művész urat, mondta a lapnak egy olvasója. „Nagyon kellene oda egy parkoló, mert lehetetlenség megállni a közelben. Jó lenne, ha lenne ott egy hely, ahol szabályosan parkolhatna, aki autóval érkezik és siet” – mondta Kern a lapnak, a szabálysértésével kapcsolatban ugyanakkor nem bocsátkozott találgatásokba.

Őrsi Gergely, a kerület polgármestere a Facebookon posztolt az ügyről, azt írta, szabályok mindenkire vonatkoznak. „Az ismert művész veszélyeztette a zebrán áthaladó gyalogosok biztonságát, akiknek nem feladata tahóparkoló autók kerülgetése. De veszélybe sodorta a Margit körúton szabályosan haladó autósokat is, akik szintén nem számítanak a gyalogátkelőről kitolató autóra.” Őrsi szerint nem a parkoló a megoldás, hanem az, hogy a járda közepére kihelyeznek egy szép, virágokkal teli parkolásgátló növényládát.